اخبار و مقالات

آب معدنی قله در جشنواره و نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری – پارک علم و فناوری

روز شنبه ۲۴ آذر ۹۷، آیین افتتاحییه جشنواره و نمایشگاه  هفته پژوهش و فناوری استان چهارمحال و بختیاری با حضور مهندس اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری و رییس ستاد هفته پژوهش و فناوری استان، دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد و نائب رییس ستاد هفته پژوهش و فناوری استان،  الله کرم نصیری معاون هماهنگی امور اقتصادی و  توسعه منابع استانداری چهارمحال و بختیاری و رییس شورای سیاستگذاری هفته [...]

بیشتر بدانید ...

در مورد منشاء آب‌های معدنی بیشتر بدانید

در این مقاله سعی داریم برای شما در مورد منشاء آب معدنی‌ها صحبت کنیم و اینکه آب معدنی سفره‌های زیرزمینی دارای چه ویژگی‌هایی می‌باشند و دارای چه ترکیبات و املاحی هستند. همچنین آب معدنی‌های دیگر با سرچشمه‌های سطحی را مورد بررسی قرار می‌دهیم و در مورد اینگونه آب معدنی‌ها با شما صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید تا اطلاعات مفیدی در مورد منشاء آب معدنی‌ها و ویژگی‌های آن‌ها [...]

بیشتر بدانید ...

ویژگی‌های آب معدنی طبیعی سالم

در این مقاله برای شما در مورد فواید آب معدنی طبیعی و همچنین نیترات و نیتریت در آب معدنی صحبت می‌کنیم و توضیح می‌دهیم که آب معدنی طبیعی سالم به چه آب معدنی گفته می‌شود و در مورد انواع سر چشمه‌های آب معدنی و انواع آب معدنی‌ها و ترکیب آب و املاح آن‌ها برای شما توضیحاتی می‌دهیم. پیش از آنکه برای شما در مورد ویژگی‌های آب معدنی صحبت کنیم [...]

بیشتر بدانید ...

حضور آب معدنی قله در هفدهمین کنفرانس ملی هیدرولیک ایران – دانشگاه شهرکرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، صبح روز سه‌شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ هفدهمین کنفرانس ملی هیدرولیک ایران در دانشگاه شهرکرد با حضور دکتر مسعود منتظری رییس انجمن هیدرولیک ایران​​​​​​​، دکتر رضا خوش سیر معاون پژوهش و فنآوری دانشگاه شهرکرد، دکتر شجاع قربانی معاون اداری و مالی دانشگاه، مهندس حسن مختاری مدیر عامل کارخانه آب معدنی قله و جمعی از مدیران استان و اساتید و دانشجویان آغاز شد. دکتر رسول میر [...]

بیشتر بدانید ...
نیمه پر لیوان

انواع آب بسته بندی

انواع آب بسته بندی بطورکلی براساس طبقه بندی انجام گرفته توسط سازمان ملی استاندارد ، انواع آب بسته بندی عبارتند از : ۱. آب معدنی طبیعی ۲. آب آشامیدنی بسته بندی شده آب معدنی طبیعی آبی است كه در مقایسه با آب آشاميدني به دلايل زير قابل تشخيص است : بوسيله محتواي املاح معدني خاص، عناصر كمياب Trace Elements و ديگر تركيبات مشخص می‌گردد. از منابع طبيعي مانند نقاط حفاري شده از سفره هاي آب زير [...]

بیشتر بدانید ...

آب بسته بندی از شایعات تا واقعیت

افت تدریجی کیفیت آب موجود در شبکه شهری به دلایل مختلف از جمله فرسودگی سیستم توزیع بدلیل قدمت بالای ۴۰ ساله آن در کلان‌شهرها و نشت قابل توجه و در نتیجه ریسک ورود آلودگی به جریان آب و همچنین افزایش تدریجی برخی پارامترهای نامطلوب همچون نیترات و فلزات سنگین به سبب برداشت بی رویه آب از منایع زیر زمینی و در نتیجه افزایش غلظت پارامترهای مذکور در آنها از [...]

بیشتر بدانید ...

پیشینه درختکاری در ایران

درختکاری در ایران دارای پشتوانه‌ای از علایق ملی و سنت تاریخی است. تاریخ نشان می‌‌دهد که ایرانیان باستان، جشن‌های خاصی داشتند و در این جشن‌ها به درختکاری پرداخته و به خاک و زراعت احترام می‌‌گذاشتند. در کشور ما روز درختکاری در ۱۵ اسفند هر سال برگزار می‌شود و مردم با حضور در پارک‌ها، جنگل‌ها و اقصی نقاط شهر اقدام به کاشت نهال‌های جوان می‌کنند. ایرانی‌ها هر سال با کاشت [...]

بیشتر بدانید ...

كاربرد ازون در صنايع آب بسته بندی

تاريخچه استفاده از ازون بدلایلی چون افزايش كیفیت محصولات از طريق افزايش ايمنی مصرف كننده، حذف بوي نامطلوب، بهبود طعم و… به عنوان يك موضوع مهم و با اهمیت در صنعت آب بسته بندي مورد توجه می‌باشد. وجود ازون و پذيرش استفاده از آن در تصفیه آب در دهه ۷۰ میلادي به حل مشكلات مرتبط با ضد عفونی و نگهداري مناسب محصولات منجر شد و اكنون نیز با توجه به [...]

بیشتر بدانید ...

استفاده از ازون در صنايع غذايی و تصفیه آب

در سالهاي اخیر مصادف با تائید FDA مبنی بر استفاده از ازون به عنوان يك ماده آنتی باكتريال در ضد عفونی ، نگهداري و پروسه تولید مواد غذايی ، ازون به عنوان يكی از مهمترين روشهاي كاربردي در فرآيند تولید مواد غذايی شناخته و مورد استفاده قرار گرفته است. برخی از كاربردهاي ازون در صنايع غذايی عبارتند از : -۱ استفاده از ازون در شیلات. ) ماهی و صدف ( استفاده [...]

بیشتر بدانید ...

ازون يك اكسید كننده قوی

ازون داراي قدرت واكنش پذيري و نهايتا اكسیداسیون بسیاري از تركیبات بويژه آلی و برخی تركیبات معدنی را دارا می‌باشد. رفتار ازون در محیط آبی متاثر از وجود راديكال آزاد هیدروكسیل می‌باشد، روابط زير چگونگی تشكیل راديكال مذكور را در اثر تجزيه ازون در آب نمايش میدهند: همانگونه كه در واكنش‌هاي مذكور مشخص می‌باشد يون هیدروكسیل يا  OH ¯ عامل ( Initiator ) آغازگر (Initiator) در تجزيه ازون و راديكال آزاد [...]

بیشتر بدانید ...